Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Elektrische Step in de Verenigde Staten

 • Henri Verbeek
 • 17 Jan, 24
 • 20 Jan, 24
Elektrische Step in de Verenigde Staten

Elektrische steps hebben de Verenigde Staten veroverd en worden steeds populairder. In deze blogpost ontdek je waarom en krijg je essentiële informatie over regelgeving.

Regels voor de elektrische step in de Verenigde Staten

In de Verenigde Staten is de wetgeving met betrekking tot elektrische steps niet eenduidig en varieert van staat tot staat en zelfs van stad tot stad. Verschillende steden hanteren diverse regels, zoals een algeheel verbod op elektrische steps of specifieke voorschriften over waar en wanneer je zo'n step mag gebruiken.

 • Wat betreft de minimumleeftijd: deze is afhankelijk van de staat waarin je je bevindt, maar over het algemeen moet je minimaal 16 jaar oud zijn om een elektrische step te mogen gebruiken.
 • In de Verenigde Staten is er geen verplichting voor een rijbewijs bij het gebruik van een elektrische step. Toch kunnen sommige steden of staten een specifieke training of zelfs een rijbewijs vereisen voordat je de weg op mag met een elektrische step. Het is raadzaam om de regels van je lokale overheid te controleren voordat je op pad gaat.
 • Het gebruik van een helm is niet verplicht, maar wordt sterk aanbevolen door fabrikanten en veiligheidsexperts bij het rijden op een elektrische step in de Verenigde Staten.
 • Wat betreft de plaats op de weg: elektrische steps mogen op het fietspad rijden als dit beschikbaar is. Als er geen fietspad is, dien je de rijbaan te gebruiken; het is echter niet toegestaan om op de stoep of in voetgangersgebieden te rijden, wat kan resulteren in boetes.
 • Met betrekking tot alcoholgebruik gelden strikte regels in de Verenigde Staten. Personen jonger dan 21 jaar hebben absoluut een alcoholverbod wanneer ze deelnemen aan het verkeer.

Hoe kan ik gebruikmaken van een e-step in de Verenigde Staten?

Er zijn verschillende manieren om een elektrische step te gebruiken in de VS. Zo kun je natuurlijk je eigen e-step aanschaffen, maar zijn er ook voordeligere alternatieven voor als je er tijdelijk verblijft. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een e-step bij een van de vele lokale verhuurbedrijven. Echter zijn er tegenwoordig ook diverse mogelijkheden voor het huren van een zogeheten deelstep.

Huren bij een lokaal verhuurbedrijf in de Verenigde Staten

Een e-step huren bij een lokaal verhuurbedrijf behoort tot de mogelijkheden om gebruik te maken van een elektrische step in de VS. Het is raadzaam om je goed te laten informeren over de optie in jouw verblijfplaats.

Deelstep in de Verenigde Staten huren

Er zijn meerdere aanbieders die deelsteps verhuren. Deze steps zijn gemakkelijk te vinden en te ontgrendelen via een mobiele app. Volg onderstaande stappen om van deze dienst gebruik te maken:

 1. Download de app: installeer de mobiele app van een van de actieve aanbieders (zie hieronder welke aanbieders actief zijn in de Verenigde Staten).
 2. Maak een account aan: creëer een account en koppel een betaalmiddel. De meeste aanbieders accepteren betalingen via creditcard, PayPal, Apple Pay en Google Pay.
 3. Zoek een e-step in de buurt: bekijk in de app waar de dichtstbijzijnde elektrische step zich bevindt. Het batterijpercentage van de step is ook te zien in de app.
 4. Ontgrendel het voertuig: scan de QR-code op de step om het voertuig te ontgrendelen en je rit te beginnen.
 5. Parkeer de step: ben je klaar met je rit? Controleer in de app waar de dichtstbijzijnde retourlocatie is en plaats de step op een plek waar het anderen niet hindert.
 6. Sluit de rit af: voltooi de rit via de app. Na afloop krijg je een overzicht van de afgelegde route en de kosten van je rit te zien.

Welke deelstepaanbieders zijn actief in de Verenigde Staten?

In de Verenigde Staten zijn diverse deelstepaanbieders. Bekijk hieronder welke aanbieders dit zijn:

Hier volgt ook nog een overzicht van van de steden waarin deze aanbieders actief zijn:

Stad Provincie Deelstepaanbieder(s)
San Francisco California Lime
Philadelphia Washington Bolt

Kosten voor het huren van een elektrische deelstep in de Verenigde Staten

Begrijp de kostenstructuur, inclusief ontgrendelkosten en kosten per minuut. Prijzen kunnen variëren per stad, dus wees goed geïnformeerd.

Deelstepaanbieder Ontgrendel Kosten Kosten per minuut
Lime €1,00 €0,15
Bolt €1,00 €0,15

Elektrische step kopen in de Verenigde Staten?

Overweeg je een elektrische step te kopen? Hoewel het tijdens je verblijf verleidelijk kan zijn, raden we aan dit in Nederland te doen. Nr1elektrischestep biedt niet alleen kwaliteit, maar ook uitstekende service en garantie. Bestel nu je eigen elektrische step bij Nr1elektrischestep!

Dit artikel biedt een uitgebreid overzicht van het gebruik van elektrische steps in de Verenigde Staten. Volg de regels, ontdek de mogelijkheden en maak je rit plezierig en probleemloos. Veel plezier met jouw elektrische stepavontuur in de VS!

Bekijk ons assortiment

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Elektrische step in Zwitserland
Volgend artikel StapStep: Legaal Rijden op de Openbare Weg

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden