Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Elektrische step voor zakelijk gebruik

  • Henri Verbeek
  • 08 Feb, 23
  • 10 May, 23
Elektrische step voor zakelijk gebruik

In deze snelle wereld waarin tijd kostbaar is en efficiëntie een must, is het belangrijk om steeds op zoek te gaan naar nieuwe en innovatieve manieren om productiever te worden.

Bedrijven over de hele wereld zoeken naar manieren om hun werknemers te ondersteunen bij het verbeteren van hun productiviteit en het vinden van de juiste balans tussen efficiëntie en kwaliteit. Een van de manieren waarop bedrijven dit kunnen doen, is door te investeren in elektrische steps voor zakelijk gebruik.

In dit artikel onderzoeken we hoe elektrische steps een verschil kunnen maken in de werkomgeving, op welke manieren ze kunnen worden ingezet en hoe ze kunnen bijdragen aan de groei van bedrijven.

Laat Nr1elektrischestep je helpen bij zakelijke e-step oplossingen

De laatste jaren bieden wij bedrijven met grote bedrijfsoppervlaktes, zowel in de dienstverlening, logistiek of anders zakelijke oplossingen aan met betrekking tot elektrische steps. Dit doen we door middel van advies op maat waarbij rekening wordt gehouden met de wensen en eisen van de organisatie.

Bedrijven met grote warenhuizen, magazijnen of bedrijfsoppervlaktes kunnen hun productiviteit op diverse vlakken van de onderneming stimuleren door middel van zakelijke elektrische steps. Laat je adviseren door ons en ontdek de voordelen van e-steps voor bedrijven.

Op welke manieren kunnen elektrische steps worden ingezet binnen bedrijven?

Er zijn verschillende manieren waarop elektrische steps ingezet kunnen worden binnen bedrijven, enkele voorbeelden zijn:

  • Interne bezorging: bedrijven kunnen de elektrische steps gebruiken voor de interne bezorging van goederen of documenten binnen het bedrijf. Het zal het werkproces aanzienlijk kunnen versnellen, voornamelijk wanneer personeel afhankelijk van elkaar is op bepaalde manieren.
  • Grote afstanden overbruggen: veel bedrijven kunnen elektrische steps inzetten om grote afstanden te overbruggen op de werkvloer of het bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan grote bedrijfshallen of terreinen waar personeel zich regelmatig van de een naar de andere kant moet verplaatsen. 
  • Bezorgdiensten: sommige bedrijven kunnen elektrische steps ook inzetten voor bezorgdiensten, zoals het bezorgen van maaltijden of producten aan klanten. Denk bijvoorbeeld aan pizzeria's, fastfood ketens en andere horecagelegenheden die eten bezorgen.

Door de snelheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid zijn elektrische steps een praktische en aantrekkelijke optie voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun interne processen te verbeteren.

Voor welk soort bedrijven kunnen elektrische steps uitkomst bieden?

Voor veel verschillende soorten bedrijven bieden elektrische steps een zakelijke oplossing, met name in bedrijven waar medewerkers meerdere keren per dag lange afstanden moeten afleggen. Denk bijvoorbeeld aan grote distributiecentra, opslagplaatsen of bedrijven met een groot magazijn.

Ook bedrijven met grote terreinen kunnen gebruik maken van de voordelen van een elektrische step. Hierbij kun je denken aan het gebruik van e-steps op campings, vakantieparken, boerderijen, paardenverenigingen en ga zo nog maar even door. Kortom, elektrische steps kunnen voor veel (grote) bedrijven uitkomst bieden met betrekking tot het versnellen van werkprocessen.

Bijdragen aan duurzaamheid

Stel je voor dat je de baas bent van een snel groeiend bedrijf en je zoekt naar manieren om niet alleen je werknemers, maar ook het milieu te helpen. Het inzetten van elektrische steps kan dan op diverse vlakken in de onderneming bijdragen aan duurzame inzetbaarheid.

Ten eerste bespaart het gebruik van elektrische steps op de werkvloer tijd en energie. Werknemers kunnen snel en efficiënt lange afstanden afleggen, zonder dat ze hoeven te lopen of een auto hoeven te pakken. Dit betekent dat ze snel en effectief hun werkzaamheden kunnen uitvoeren, wat leidt tot een verhoogde productiviteit.

Elektrische steps milieuvriendelijk. Ze werken op batterijen en produceren geen schadelijke uitstoot, in tegenstelling tot traditionele vervoersmiddelen. Dit betekent dat jouw onderneming een actieve rol kan spelen in het bevorderen van een gezonde en schone omgeving.

Tot slot zijn elektrische steps ook een aantrekkelijk en innovatief alternatief voor andere vervoersmiddelen. In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, kun je jouw bedrijf profileren als een innovatieve en verantwoorde onderneming, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht op zowel werknemers als klanten.

Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

Naast de voordelen van elektrische steps voor bedrijven met betrekking tot de productiviteit en duurzame inzetbaarheid, biedt het ook enkele fiscale voordelen. Hoewel elektrische steps (nog) niet onder de MIA/Vamil subsidieregeling vallen, kun je de BTW voor de aanschaf van e-steps aftrekken van de omzetbelasting.

Wij verwachten dat e-steps uiteindelijk ook onder de MIA/Vamil regeling zullen gaan vallen op het moment dat ze officieel legaal worden in Nederland. Waarschijnlijk zal de e-step vanaf september 2023 legaal worden voor de openbare weg in Nederland. Hier zullen we dus nog even op moeten wachten.

Elektrische step(s) voor zakelijk gebruik aanschaffen

Wil je jouw bedrijf een boost geven door gebruik te gaan maken van elektrische steps. Dan ben je bij Nr1elektrischestep aan het juiste adres, vanwege het brede assortiment. Bij ons vind je gegarandeerd een geschikt model dat aansluit op de minimale eisen van een e-step voor jouw bedrijf.

Voordat je overgaat tot de aanschaf van zakelijke elektrische steps, raden we je aan om even contact met ons op te nemen. Wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden en de beste keuzes voor een e-steps die voldoen aan de wensen en eisen van jouw bedrijf. Bel direct met onze klantenservice of neem eerst eens rustig een kijkje in ons aanbod.

Bekijk alle zakelijke mogelijkheden

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Is een elektrische step gezond?
Volgend artikel Hoe ver kan je rijden met een elektrische step?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden