Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

StapStep: Legaal Rijden op de Openbare Weg

 • Henri Verbeek
 • 07 Jun, 23
 • 07 Jun, 23
StapStep: Legaal Rijden op de Openbare Weg

Stap in de toekomst van mobiliteit met de revolutionaire StapStep - de elektrische step die met je meedenkt! Met elke stap voel je een zachte zoem en voordat je het weet, accelereert de StepStep moeiteloos naar de gewenste snelheid tot 25 kilometer per uur.

Dankzij geavanceerde sensoren is deze elektrische step met ondersteuning de perfecte metgezel voor zowel de avontuurlijke forens als de vrijetijds reiziger. Zeg maar dag tegen vermoeiende wandelingen en filefrustraties, want de StapStep brengt jou naar nieuwe hoogtes van efficiëntie en plezier.

Ga verder dan alleen maar steppen, laat de StapStep je ritme voelen en dans door het leven op dit meesterwerk van elektrische mobiliteit. Ontdek de toekomst van transport - de StapStep wacht op jou!

Waarom kiezen voor een StapStep?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een StapStep elektrische step:

 1. Slimme sensoren: de slimme sensoren in de StapStep zorgen ervoor dat de step kan detecteren wanneer je begint te steppen. Hierdoor zal de step automatisch accelereren tot de gewenste snelheid, waardoor je gemakkelijk en comfortabel kunt rijden.
 2. Maximale snelheid: alle versies van de StapStep, namelijk de Lite, Pro en Pro +, hebben een indrukwekkende maximumsnelheid van 25 km/u. Dit stelt je in staat om snel van de ene naar de andere plek te gaan, wat handig is voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer of het verkennen van de stad.
 3. Maximaal gewicht: de StapStep elektrische steps zijn ontworpen om een maximaal gewicht van 120 kg te kunnen dragen. Dit betekent dat de steps geschikt zijn voor verschillende gebruikers, ongeacht hun lichaamsgewicht.
 4. Bereik: Afhankelijk van de versie die je kiest, biedt de StapStep verschillende bereikopties. de StapStep Lite+ heeft een bereik van 25 km, de StapStep Pro heeft een bereik van 35 km en de StapStep Pro + heeft zelfs een bereik van 50 km. Dit geeft je de vrijheid om langere afstanden af te leggen zonder je zorgen te maken over de batterijduur.
 5. Legaal op de openbare weg: de StapStep is een elektrische step met (trap)ondersteuning. Aangezien alle e-steps met ondersteuning gelijkgesteld worden aan de e-bike, mag je er in Nederland legaal mee op de openbare weg rijden.

Kortom, de StapStep biedt een combinatie van slimme sensoren, hoge maximumsnelheid, groot draagvermogen en aanzienlijke reikwijdte, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een handige en betrouwbare elektrische step waarmee je legaal op de openbare weg mag rijden in Nederland.

Hoe werkt de StapStep?

De StapStep werkt op een eenvoudige en intuïtieve manier, zoals beschreven in de volgende stappen:

 1. Zet de step aan en kies een stand om in te rijden: allereerst zet je de StapStep aan door middel van een aan/uit-knop. Vervolgens kun je een stand selecteren die past bij jouw voorkeur of de rijomstandigheden.
 2. Activeer de motor door een keer te steppen: om de motor van de StapStep te activeren, hoef je slechts één keer te steppen. Dit betekent dat je een stapbeweging met je voet moet maken alsof je op een traditionele step rijdt. Deze eerste stap activeert de motor van de step.
 3. De motor zal 8 seconden helpen waarna je weer een keer moet steppen: nadat je een keer gestept hebt, zal de motor van de StapStep gedurende 8 seconden helpen om de step op gang te brengen. Na deze 8 seconden moet je weer een keer stappen om de snelheid te behouden of verder te versnellen.

De StapStep werkt door middel van een combinatie van menselijke inspanning en de hulp van een elektromotor. Door één keer te stappen activeer je de motor, die je gedurende 8 seconden ondersteunt om snelheid te krijgen.

Welke modellen zijn er verkrijgbaar?

De StapStep is een innovatieve ontwikkeling op het gebied van micro mobiliteit. Daarbij is de StapStep verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Hieronder vind je een tabel met de beschikbare modellen, inclusief specificaties:

StapStep Lite+

StapStep Pro

StapStep Pro+

Maximale snelheid:

25 km/u

25 km/u

25 km/u

Actieradius:

20 kilometer

35 kilometer

50 kilometer

Gewicht:

11,5 kg

13 kg

15,5 kg

Vermogen:

36V/250W

36V/250W

36V/250W

Oplaadtijd:

4 uur

4 uur

4 uur

Draaggewicht:

120 kg

120 kg

120 kg

Waterdichtheid:

IPX4

IPX4

IPX4

Verlichting:

Voorlicht en remlicht

Voorlicht en remlicht

Voorlicht en remlicht

Voorvering:

Aanwezig

Aanwezig

Aanwezig

Achtervering:

Niet aanwezig

Niet aanwezig

Aanwezig

Ondanks de sterke prestaties van StapStep elektrische steps, bieden wij ze helaas niet aan in onze webshop. Desondanks is het wel mogelijk om een StapStep te huren bij diverse verhuurders in Nederland.

StapStep huren in Nederland

Naast dat je een StapStep kunt kopen is het ook mogelijk om bij verschillende verhuurders in Nederland een StapStep te huren. Op deze manier kun je alvast kennismaken met dit prachtige innovatief op gebied van e-steps. In het overzicht hieronder zie je direct waar je in Nederland een StapStep kunt huren.

Plaats: Adres: Postcode: Provincie:
Betuwe Uitje Opheusden Markstraat 1 4043 JX Gelderland
Camping `t Veerse Meer Wolphaartsdijk Veerweg 71 4471 NB Zeeland
Scooter huren Zeeland Yerseke Kerkplein 14 4401 ED Zeeland
Camping Den Inkel Kruiningen Blauwhoefseweg 12 4416 RC Zeeland
Loopfiets Holten Holten Stationsstraat 12 7451 BH Overijssel

Voor het huren van een StapStep kun je ook gebruik maken van de StapStAPP. De app kun je downloaden in de App Store en Google Play Store.

Alternatief voor de StapStep

Zoals gezegd bieden wij de StapStep modellen niet aan in onze webshop. Wel bieden we een mooi alternatief aan, namelijk de UrbMob step. De UrbMob step is ook elektrische step met trapondersteuning waarmee je legaal op de openbare weg in Nederland mag rijden. In onze webshop vind je de volgende modellen:

StapStep kopen?

Als je een StapStep wilt kopen, moeten we je helaas teleurstellen. In ons assortiment bieden we de StapStep helaas niet aan. Maar wees niet getreurd, want bij ons ben je wel aan het juiste adres voor een prachtig alternatief, namelijk een step van UrbMob.

Naast de UrbMob steps vind je bij ons ook een ruim aanbod van ‘normale’ elektrische steps. Bekijk direct het gehele assortiment en laat je verrassen door de mogelijkheden. Voor vragen of persoonlijk advies kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bekijk alle e-steps

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Elektrische Step in de Verenigde Staten
Volgend artikel Elektrische step in Hongarije

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden