Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!
elektrische step

Over ons

Kom meer te weten over Nr1elektrischestep.nl

Lees verder
elektrische step kopen

Neem contact met ons op

Vragen, op- of aanmerkingen? Laat het ons weten, we helpen je op weg!

Contact opnemen

Over ons

Kom meer te weten over Nr1elektrischestep.nl

Lees verder

Neem contact met ons op

Vragen, op- of aanmerkingen? Laat het ons weten, we helpen je op weg!

Contact opnemen

Over Nr1elektrischestep.nl

Na jarenlange verantwoordelijkheid als servicemanager voor een groot Nederlands beursgenoteerd bedrijf, en functies in sales voor grote elektronicabedrijven, zijn wij onze eigen onderneming gestart.

De drive dit bedrijf te starten was er vooral de laatste jaren, omdat wij ons op het gebied van service nooit echt kon vinden in de kostenbesparende strategie die ons van hoger hand werd opgedrongen, daar het uiteindelijk de consument was die de rekening moest betalen.

Aan de verkoopkant hadden we andere ideeën over bepaalde productgroepen die in de markt moesten worden gezet, en ook daar zagen we veel ruimte voor verbetering.

Inmiddels staat dit bedrijf voor de verkoop van producten waar we zelf 100% achter staan en erg enthousiast van worden. Wij streven ernaar de juiste productgroepen, een duidelijk afgebakend assortiment en de nieuwste producten aan te bieden.

Daarbij zijn kwaliteit en het bieden van de juiste service belangrijke waarden, die ervoor zorgen dat ons bedrijf onderscheidend kan zijn in een overvolle markt.

Onze waarden:
  • Wij focussen onszelf niet op de concurrentie maar op jou als klant.
  • Wij bieden, verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid.

Vijf jaar geleden kwamen we zelf voor het eerst in aanraking met één van onze producten: de elektrische step, die we destijds wel met volle overtuiging bij de grotere elektronica-ketens verkochten.

Uiteindelijk leidde dit tot het ontstaan van dit bedrijf: Nr1 Elektrische Step werkt inmiddels samen met diverse specialisten, elk met veel ervaring in hun eigen vakgebied.

Bovendien hebben wij een samenwerkingsverband met een servicebedrijf dat landelijke dekking garandeert. Dit geeft ons de mogelijkheid bijzondere producten te verkopen en onze klanten te voorzien van kwaliteitsproducten én service, zowel in de privé- als zakelijke omgeving.

Waar veel andere bedrijven afhaken, gaan wij waar mogelijk erg ver om te luisteren naar de wensen van onze klanten. Wij houden graag persoonlijk contact, en werken niet met chatbots of onpersoonlijke e-mail.

Wij zijn een betrouwbaar bedrijf en meten de kwaliteit van ons werk volgens het principe "altijd gaan voor het beste".

Op zoek naar een nieuwe elektrische step

Het beste assortiment met alleen de beste steps. Hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we geven je vrijblijvend advies!

Contact formulier

Heeft u een vraag, opmerking of goed advies? Wij horen ze graag, voor ons zijn ze van grote waarde. Maak gebruik van het contactformulier of mail naar info@nr1elektrischestep.nl

Onze experts staan altijd voor je klaar.
We zien je email of chat graag tegemoet.

Team nr1elektrischestep.nl

Stuur ons een mailtje!

Naast de mail is het ook mogelijk om telefonisch of via de live chat contact op te nemen. Aarzel niet, we helpen je graag.

Bezoekadres

nr1elektrischestep.nl

Nr1elektrischestep
Industrieweg 156B
5683 CG Best

Voor een bezoek aan onze locatie is een afspraak nodig.

Keuzehulp nodig?

We staan voor je klaar als je vragen hebt over onze elektrische steps. Naast de mail kun je ons ook telefonisch en per live chat contacteren.

Stuur een bericht naar:

info@nr1elektrischestep.nl

Doorgaans ontvang je reactie binnen 24 uur