Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Elektrische step in Finland

 • Henri Verbeek
 • 22 May, 23
 • 24 May, 23
Elektrische step in Finland

Elektrische steps zijn een populaire vorm van vervoer geworden in Finland, dankzij hun gemak en milieuvriendelijkheid. Ga je op vakantie naar Finland, dan kun je waarschijnlijk wel wat advies over elektrische steps in Finland gebruiken,

Het is namelijk van cruciaal belang om de regels en wetgeving met betrekking tot het gebruik van elektrische steps in Finland te begrijpen om een veilige en probleemloze ervaring te garanderen.

Regels voor de elektrische step in Finland:

In Finland gelden specifieke regels en wetten voor het gebruik van elektrische steps. Het is belangrijk om deze te kennen voordat je de weg op gaat. Enkele belangrijke regels zijn:

 • Het is niet verplicht om in het bezit te zijn van een rijbewijs;
 • Je dient gebruik te maken van het fietspad indien aanwezig;
 • Het is verboden om tijdens het rijden je telefoon te gebruiken;
 • Het is niet toegestaan om deel te nemen aan het verkeer met een alcoholpromillage van meer dan 0,5;
 • Er is geen minimumleeftijd vastgesteld voor het gebruik van een e-step;
 • Het is niet toegestaan om op de stoep te rijden, behalve voor kinderen tot 12 jaar en bestuurders met e-steps die een maximumsnelheid hebben van 15 km/u, zij mogen stapvoets op de stoep rijden;
 • Hoewel het dragen van een helm niet verplicht is, wordt het wel sterk aanbevolen.

Hoe kan ik gebruik maken van een e-step in Finland?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een elektrische step in Finland te gebruiken. Dit omvat het hebben van een eigen step, het huren van een step bij een lokaal verhuurbedrijf of gebruikmaken van deelsteps.

Huren bij een lokaal verhuurbedrijf in Finland

In Finland is het vaak mogelijk om een elektrische step te huren bij lokale verhuurbedrijven. Deze verhuurbedrijven bieden meestal flexibele huuropties en tarieven aan. Het is ook de moeite waard om naar eventuele goedkopere alternatieven te zoeken.

Deelstep in Finland huren

Als er deelstepaanbieders actief zijn in Finland, kun je ook een deelstep huren. Het proces om een deelstep te huren is over het algemeen eenvoudig en vereist registratie via de app van de aanbieder. Hier is een algemeen stappenplan:

 1. Registreer je via de app van de deelstepaanbieder;
 2. Ontgrendel de elektrische step via de app
 3. Volg de instructies om veilig te betalen voor je rit;
 4. Zorg ervoor dat je de step op een geschikte plek parkeert volgens de instructies van de aanbieder;
 5. Sluit de rit af via de app om ervoor te zorgen dat je correct bent uitgecheckt.

Welke deelstepaanbieders zijn actief in Finland?

In Finland zijn er verschillende deelstepaanbieders actief, elk met hun eigen dekkingsgebied en beschikbaarheid. Enkele bekende deelstepaanbieders in Finland zijn:

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van deelsteps en deelstepaanbieders kan variëren afhankelijk van de stad waarin je jezelf bevindt. Het is raadzaam om de app van de deelstepaanbieder te raadplegen voor de meest actuele informatie over beschikbaarheid in jouw specifieke locatie.

Hier is een tabel met steden in Finland waar deelstepaanbieders actief zijn, samen met de deelstepaanbieders die in elke stad actief zijn:

Stad Provincie Aanbieder
Helsinki Uusimaa Tier, Voi, Lime
Espoo Uusimaa Voi
Tampere Pirkanmaa Voi, Tier
Turku Varsinais-Suomi Tier, Voi
Jyväskylä Keski-Suomi Tier
Lahti Päijät-Häme Tier
Vantaa Uusimaa Tier
Vaasa Pohjanmaa Tier

Kosten voor het huren van een elektrische deelstep in Finland:

De kosten voor het huren van een deelstep in Finland variëren per aanbieder en stad. Over het algemeen bestaan de kosten uit ontgrendelingskosten en kosten per minuut. Hier is een overzicht van de kosten per deelstepaanbieder:

Deelstepaanbieder Ontgrendelkosten Kosten per minuut
Lime € 1,- € 0,15
Tier € 1,- € 0,20
Voi € 1,- € 0,20

Het is van belang om te benadrukken dat de verstrekte kosten slechts ter illustratie zijn en onderhevig kunnen zijn aan variatie. Voor de meest actuele prijsinformatie wordt aangeraden om de app van de desbetreffende deelstepaanbieder te raadplegen.

Elektrische step kopen in Finland?

Bij Nr1elektrischestep begrijpen we hoe belangrijk het is om een elektrische step te kiezen met de beste service- en garantieopties. Daarom raden wij aan om jouw elektrische step in Nederland aan te schaffen, zelfs als je momenteel in Finland verblijft.

Onze betrouwbare levering zorgt ervoor dat je jouw nieuwe vervoersmiddel snel en veilig in handen hebt. Bovendien staat onze deskundige klantenservice altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.

Bij Nr1elektrischestep vind je het grootste aanbod van Nederland en België, met een diverse selectie van hoogwaardige merken en modellen waaruit je kunt kiezen. Of je nu een compacte step zoekt voor stedelijk gebruik of een krachtiger model voor off-road avonturen, wij hebben de perfecte elektrische step voor jou.

Met een indrukwekkende klantenbeoordeling van 9,6 kun je erop vertrouwen dat je bij Nr1elektrischestep in goede handen bent. Wacht niet langer en bestel jouw elektrische step bij ons, waar kwaliteit, service en tevredenheid voorop staan.

Bekijk ons ruime assortiment

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Elektrische step in Kroatië
Volgend artikel Elektrische step in Portugal

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden