Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Elektrische step in Antwerpen

  • Henri Verbeek
  • 19 Aug, 22
  • 12 May, 23
Elektrische step in Antwerpen

Met een elektrische step kun je Antwerpen op een leuke manier ontdekken. Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden om als toerist een elektrische step in Antwerpen te huren. Dankzij verschillende deelstepaanbieders kun je relatief goedkoop een elektrische deelstep huren waarmee je rustig door Antwerpen kunt rijden.

Een e-step huren in Antwerpen kan bij verschillende deelstepaanbieders, waaronder Lime, Bird en Poppy. Hoe het precies werkt en wat de kosten zijn per aanbieder gaan we je op deze pagina precies vertellen. Zo rijd je binnenkort door Antwerpen met een elektrische step.

Hoe kan ik een elektrische step huren in Antwerpen?

Op het moment zijn er 3 deelstepaanbieders actief in Antwerpen. Hierdoor kun je met een e-step Antwerpen verkennen en een leuke dag beleven. Maar hoe kun je precies een elektrische deelstep huren? Hieronder volgt een eenvoudig stappenplan:

1. Download de app

Voordat je gebruik kunt maken van een elektrische deelstep dien je eerst de app van Lime, Bird of Poppy te downloaden. Dit kan zowel via de Google Play Store als via de App Store.

2. Account aanmaken

In de app maak je een account aan en dien je jezelf te identificeren om gebruik te kunnen maken van een deelstep.

3. Betaalmethode toevoegen

Zodra je een account hebt aangemaakt kun je een betaalmethode toevoegen.

4. Vind een deelstep in de buurt

Open de kaart in de app en zie direct waar de dichtstbijzijnde deelstep geparkeerd staat. Navigeer jezelf via de app naar de elektrische step.

5. Ontgrendel met QR-code

Scan de QR-code op de deelstep met de app om het voertuig te ontgrendelen.

6. Geniet van de rit

Stippel een route uit en navigeer jezelf naar de bestemming. Rijd over de wegen die hiervoor bestemd zijn en pas waar nodig is je snelheid aan.

7. Rit afsluiten en parkeren

Eenmaal op locatie aangekomen parkeer je de deelstep op de daarvoor aangewezen plekken en sluit je de rit af via de app.

Hoe zit het met de kosten per deelstepaanbieder?

Aangezien er 3 deelstepaanbieders actief zijn in Antwerpen kunnen we niet concreet zeggen wat de kosten zullen zijn. Wel kunnen je vertellen dat de kosten altijd zijn opgebouwd uit een vast tarief (voor het ontgrendelen van een deelstep) en een tarief per minuut.

Hieronder hebben we de kosten per aanbieder overzichtelijk voor je in één tabel gezet. Zo zie je in één oogopslag bij welke aanbieder je het meest voordelig een e-step in Antwerpen kunt huren.

Deelstep aanbieder: Ontgrendelkosten: Kosten per minuut: Kosten voor 20 min: Google Play Store App Store
Lime € 1,- € 0,19 € 4,80 App bekijken App bekijken
Bird € 1,- € 0,25 € 6,- App bekijken App bekijken
Poppy € 1,- € 0,15 € 4,- App bekijken App bekijken

Profiteer van kortingen of gratis ritten

De meeste aanbieders van elektrische steps in Antwerpen bieden gebruikers de mogelijkheid om te kunnen profiteren van korting of gratis ritten. In de app van de betreffende deelstepaanbieder vind je hiervoor een persoonlijke 'refferal code' die je kunt delen met anderen.

Wanneer vrienden een account aanmaken met jouw refferal code en een rit afsluiten ontvang je hiervoor een beloning. Bovendien ontvangen jouw vrienden dan ook meestal korting of een gratis rit.

De regels voor het gebruik van elektrische steps in Antwerpen

Als bestuurder van een elektrische step neem je deel aan het verkeer. Daarom zijn er voor de elektrische step in Antwerpen ook speciale regels opgesteld. Een aantal van deze regels zijn:

  • Je dient minimaal 18 jaar te zijn om op een e-step te mogen rijden;
  • Het is niet nodig om in het bezit te zijn van een rijbewijs;
  • Elektrische steps mogen allen geparkeerd worden in de daarvoor aangewezen zones;
  • Bij een snelheid tot 6 km/u dien je op het trottoir of in voetgangerszone te rijden;
  • Het is niet toegestaan om onder invloed van alcohol te rijden;
  • Een verzekering voor de e-step is niet verplicht, wel wordt een familiale verzekering aangeraden.

Dit zijn slechts een handjevol regels die gelden voor elektrische steps in België. Voor een uitgebreide overzicht kun je onze informatieve pagina hierover bezoeken door op de link te klikken.

Elektrische step in Antwerpen kopen?

Wil je graag met een eigen elektrische step in Antwerpen rijden? Dan kun je hiervoor een kijkje nemen in onze webshop. Hier vind je een breed aanbod van elektrische steps van de hoogste kwaliteit. Filter op jouw persoonlijke voorkeuren en vind het model dat bij je past.

Zodra een geschikte kandidaat hebt gevonden kun je de elektrische eenvoudig online bestellen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de e-step zo snel mogelijk bij jou thuis wordt geleverd. Mochten de levertijden langer duren dan normaal? Dan staat dit aangegeven bij het betreffende model.

Alle bestellingen boven de € 50,- worden gratis bezorgd in Nederland en België

Bekijk ons gehele assortiment

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Heb je een rijbewijs nodig voor een elektrische step?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden