Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Circ step huren: hoe werkt de Circ deelstep & is deze ook te koop?

  • Henri Verbeek
  • 15 Oct, 21
  • 12 May, 23
Circ step huren: hoe werkt de Circ deelstep & is deze ook te koop?

Circ is een van origine Luxemburgs bedrijf dat in 2018 is opgericht. De naam is vooral bekend onder het mom van elektrische deelsteps. De Circ step heb je dan vast wel eens voorbij zien komen.

Echter is het bedrijf in 2020 overgenomen door marktleider Bird, maar is het nog steeds mogelijk om een Circ step te huren. Lees hier hoe dat precies in zijn werk gaat!

circ deelstep logo

In welke landen is Circ actief?

Circ is vandaag de dag voornamelijk actief in Europese landen. Denk hierbij aan landen zoals Frankrijk, België en Duitsland. In de drukke steden van deze landen zijn de Circ steps een ideaal vervoersmiddel om van A naar B te komen. Zo zorgen ze voor minder overlast, vervuiling en opstoppingen in het verkeer. In de volgende landen kun je de e-step daarom vinden:

  • Noorwegen
  • Denemarken
  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Zweden
  • Spanje
  • Zwitserland
  • Portugal Oostenrijk
  • Italië

Hoe werkt het huren van een Circ step?

Je kunt tegenwoordig heel eenvoudig een deelstep van Circ huren door de Android of Apple app te downloaden. Vervolgens doorloop je de volgende stappen:

  1. Open de app en maak een account aan;
  2. Voeg een betaalmethode toe;
  3. Ga op zoek naar een deelstep in de buurt;
  4. Ontgrendel de step door de QR-code te scannen in de app;
  5. Stap op, zet jezelf rustig af en rijd voorzichtig weg;
  6. Beëindig de rit via de app en parkeer de step weer netjes voor de volgende.

circ deelstep huren

Wat zijn de kosten voor het huren van een Circ step?

De kosten voor het huren van een deelstep van Circ kan per land en stad verschillen. Toch kunnen zijn de prijzen meestal vergelijkbaar met elkaar en absoluut niet duur.

Zo betaal je vaak € 1,- voor het ontgrendelen van de step en gemiddeld € 0,20 per minuut. Een ritje van twintig minuten kost dan ongeveer € 5,- waarin je heel wat kilometers kunt afleggen.
 Starttarief Tarief per minuut Totaal (rit van 20 minuten)
€ 1,- € 0,20 € 5,-

Circ step kopen?

Heb je wel eens een ritje gemaakt op een deelstep van Circ en wil je er graag zelf een kopen? Dan is dat tegenwoordig mogelijk. Echter is de step redelijk prijzig en raden we je aan om op zoek te gaan naar een goedkoper alternatief.

Neem hiervoor een kijkje in onze webshop waar we diverse modellen van verschillende kwalitatieve merken aanbieden tegen een scherpe prijs. Zo vind je gegarandeerd een elektrische step die voldoet aan jouw wensen en betaal je nooit teveel!

Bekijk ons gehele assortiment

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Heb je een rijbewijs nodig voor een elektrische step?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden