Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Slot voor elektrische step: houd je e-step veilig!

  • Henri Verbeek
  • 14 Oct, 21
  • 26 Jan, 23
Slot voor elektrische step: houd je e-step veilig!

Wanneer je een nieuwe elektrische step hebt gekocht wil je hier uiteraard heel zuinig mee omgaan en er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Helaas zijn er ook mensen op deze wereld die hier niets om geven en jouw e-step zien als een mooie kans om bij te verdienen.

Het is daarom belangrijk om je elektrische step goed te beveiligen door middel van een goed slot. Een goed slot voor een elektrische step geeft dieven namelijk weinig ruimte om iets te proberen. Maar waar moet je op letten tijdens het kopen van een slot voor je e-step? Wij vertellen je er meer over!

  1. Umulock XXL
  2. Ninebot code slot
  3. Urban Moov opvouwbaar slot
  4. Urban Moov U-slot

Elektrische step op slot zetten: hoe kan je dit het beste doen?

Helaas hebben de meeste elektrische steps geen ingebouwd slot waarmee je de step veilig kunt achterlaten. Om deze reden is het belangrijk om zelf voor een goed slot te zorgen waarmee je jouw elektrische tweewieler veilig kunt neerzetten.

Hierbij kun je kiezen voor een speciaal elektrische step slot of een slot waarmee je bijvoorbeeld ook jouw fiets op slot zet. In beide gevallen maak je het dieven lastig om de e-step zomaar mee te nemen.

Slot elektrische step: wat kan ik het beste gebruiken?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten sloten verkrijgbaar voor alles en nog wat. Zo zijn er bijvoorbeeld sloten waarin een alarm zit geïntegreerd dat afgaat wanner iemand de e-step probeert te stelen.

Echter zal niet elk slot bij jouw elektrische step passen. Het is daarom belangrijk om op zoek te gaan naar een stevig slot dat perfect werkt met jouw elektrische step. Neem bijvoorbeeld de e-steps van Ninebot die kunnen worden voorzien van een speciaal slot dat Ninebot heeft ontwikkeld.

Daarnaast is het natuurlijk ook een mogelijkheid om te kiezen voor een kabelslot, kettingslot, beugelslot of schijfremslot. Het is maar net wat jij persoonlijk fijn vindt en waar jij het meeste vertrouwen in hebt, alhoewel het slot natuurlijk ook moet werken met jouw elektrische step.

De keuze voor een bepaald type slot hangt dus volledig af van het merk, model en soort elektrische step dat je hebt. Maar wat voor e-step je ook hebt, je elektrische step op slot zetten is altijd belangrijk.

Top 4 elektrische step sloten

Omdat het ooit lastig kan zijn om een goed elektrische step slot te vinden willen we je graag een handje helpen. We hebben daarom een top 4 van beste sloten voor je elektrische step opgesteld waardoor je direct kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

1. Umulock XXL

Het Umulock XXL slot is ideaal voor het beveiligen van jouw elektrische step. Dankzij het sleutelslot en de extra sterke kabel laat je jouw step voortaan met een gerust hart staan, ook al staat deze niet in het zicht. Bovendien laat het slot geen ongewenste sporen achter op de step vanwege het zachte Soft Touch Rubber.

Umulock XXL bekijken

2. Ninebot code slot

Het code slot van Ninebot is ideaal om je elektrische step mee te beveiligen. Dankzij het zelf-oprollende model neem je het slot makkelijk met je mee en bevestig je 'm gemakkelijk aan diverse objecten. Ondanks dat het slot van Ninebot is beperkt het zich niet alleen tot de modellen van dit merk. Perfect dus voor alle gebruikers van een elektrische step.

Ninebot code slot bekijken

3. Urban Moov opvouwbaar slot

Het opvouwbare slot van Urban Moov is een ideaal slot voor de elektrische step. Zo neem je het slot makkelijk met je mee en kan je deze aan diverse objecten vastmaken. Met dit slot bescherm je jouw elektrische step tegen dieven en voorkom je diefstal.

Urban Moov opvouwbaar slot bekijken

4. Urban Moov U-slot

Op zoek naar een stevig slot voor de elektrische step? Neem dan het standaard U-slot van Urban Moov. Dit model is solide en kan heel veel hebben. Hierdoor wordt het voor dieven onmogelijk om jouw elektrische step weg te halen. Bevestig het slot aan je step en bind 'm om een lantaarnpaal, fietsenrek of ander vaststaand voorwerp.

Urban Moov standaard slot bekijken

Waarom is een goed slot voor je elektrische step belangrijk?

Het straatbeeld is door de jaren heen veel veranderd met steeds meer verschillende soorten vervoersmiddelen, waaronder elektrische steps. De e-steps zijn dan ook een prooi geworden van dieven die op zoek zijn naar waardevolle spullen. Als je jouw elektrische step ook maar enkele minuten onbewaakt achterlaat in een drukke stad, is de kans groot dat je hem kwijt bent. Een goed slot is daarom essentieel om te voorkomen dat je elektrische step wordt gestolen.

Bovendien is het veilig op slot zetten van de step ook essentieel voor de verzekering. Zo moet je een elektrische step verzekeren als deze goedgekeurd is en de openbare weg op mag. Houd hier dus te allen tijde rekening mee!

Wij weten als geen ander dat het vinden van een goed slot voor een elektrische step best lastig kan zijn. Neem daarom gerust contact met ons op voor hulp en advies door te bellen, mailen of een bericht te sturen via de live chat. Wij helpen jou graag bij het vinden van de juiste accessoires voor jouw elektrische step!

Bekijk onze veiligheidsproducten

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Heb je een rijbewijs nodig voor een elektrische step?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden