Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Elektrische step Lidl

  • Henri Verbeek
  • 14 Jun, 21
  • 12 Nov, 22
Elektrische step Lidl

Ben jij op zoek naar een elektrische step van de Lidl? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je ons assortiment van de elektrische steps die door de Lidl zijn aangeboden.

De step is ideaal geschikt om korte afstanden af te leggen op drukke plekken, zodat je op een comfortabele manier jezelf van A naar B kunt vervoeren. Op deze pagina bieden we dan ook ons assortiment aan met wat verdere informatie over de e-step, zodat jij goed geïnformeerd een step kunt kopen.

Eigenschappen Lidl elektrische step

De step is van het merk Denver en staat bekend om de goede kwaliteit van de elektrische steps. Hij is in staat om een maximum snelheid van 20 kilometer per uur te behalen, waardoor je net zo snel bent als op de fiets. Op het display dat op het stuur is geplaatst kun je eenvoudig alle data van de elektrische step van Lidl aflezen.

Zo weet je precies hoe hard je gaat, maar ook hoe vol je accu nog is en hoe snel je nog kan versnellen. Daarnaast beschikt de step over een actieradius van 12 kilometer, zodat je binnen de stad eenvoudig afstanden kunt af leggen.

Laadtijd van de accu

Met de bijgeleverde adapter kun je daarnaast heel eenvoudig de step opladen. Door het lichte gewicht en de mogelijkheid om de step op te vouwen kun je hem daarnaast makkelijk overal mee naar toe nemen en opladen. Zo is hij ideaal om mee te nemen in de bus of trein, om vanaf hier je reis te kunnen vervolgen.

Eenmaal aangekomen op je bestemming kun je hem daar eenvoudig weer op laden, om op de terugweg weer gebruik te kunnen maken van je step. Door zijn compactheid zal hij daarnaast ook niet in de weg liggen.

300 watt vermogen

Met een vermogen van 300 watt is hij geschikt om lichte stijgingen aan te kunnen en met de voor en achter remmen kun je altijd op tijd stoppen. Houd er wel rekening mee dat de elektrische step van Lidl maar tot 100 kilogram aankan, wat hem niet geschikt maar voor 2 personen. Ben je wel op zoek naar een geschikte elektrische step voor 2 personen? Druk dan op de link voor meer informatie en opties.

Lidl elektrische step kopen bij Nr1elektrischestep

Mocht je nieuwsgierig geworden naar de elektrische step van Lidl of meer vragen hebben? Dan kun je altijd nog contact op nemen met de klantenservice via de live chat, mail of het telefoonnummer op de site. Zij zullen altijd voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen bij de juiste keus voor het kiezen van de step.

Heb je al een keuze gemaakt? Dan kun je de elektrische step bestellen, waarna wij er voor zorgen dat de step binnen 5 werkdagen bij je wordt afgeleverd. Mocht je boven de 50 euro bestellen, dan is de bestelling zelfs gratis! In tegendeel tot de Lidl bieden we een hoge service en weet je zeker dat je over het best passende model beschikt!

Bekijk ons brede assortiment

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Heb je een rijbewijs nodig voor een elektrische step?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden