Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Elektrische step in Turkije

 • Henri Verbeek
 • 17 Jan, 24
 • 20 Jan, 24
Elektrische step in Turkije

Elektrische steps hebben een opmerkelijke opkomst meegemaakt in Turkije, waar ze snel populair worden als een handige en milieuvriendelijke manier van vervoer. In deze gids gaan we dieper in op de wereld van elektrische steps in Turkije, waarbij we niet alleen de populariteit benadrukken, maar ook het cruciale belang van het begrijpen van de regelgeving omtrent hun gebruik.

Regels voor de elektrische step in Turkije

Benieuwd naar de regels voor het gebruik van elektrische steps in Turkije? Bekijk alle wetten en regels omtrent het rijden op een elektrische step in onderstaand overzicht:

 • In grote steden kunnen specifieke regels en vergunningen worden ingevoerd met betrekking tot het gebruik van elektrische steps. 
 • Het is verplicht om koplampen, reflectoren, bellen of claxons op elektrische steps te hebben.
 • Elektrische steps kunnen snelheden tot 25 km/u halen. 
 • Kinderen onder de 15 jaar mogen geen elektrische steps gebruiken in het verkeer. 
 • Het is strikt verboden om acrobatische bewegingen uit te voeren en met één hand een elektrische step te besturen. 
 • Elektrische steps zijn niet toegestaan op voetpaden en snelwegen waar de maximumsnelheid 50 km per uur of hoger is.

Hoe kan ik gebruikmaken van een e-step in Turkije?

Er zijn verschillende manieren om een elektrische step in Turkije te gebruiken. Of je nu je eigen step hebt, er een lokaal huurt of kiest voor een deelstep, de mogelijkheden zijn divers.

Huren bij een lokaal verhuurbedrijf in Turkije

Lokaal een elektrische step huren is vaak eenvoudig en handig. Bovendien zijn er mogelijk goedkopere alternatieven beschikbaar. Voor de beste ervaring is het echter raadzaam om de staat van de step te controleren voordat je op pad gaat.

Deelstep in Turkije huren

Voor degenen die de voorkeur geven aan flexibiliteit, zijn deelsteps een uitstekende keuze. Hier volgt een stappenplan waarin we uitleggen hoe je gebruik kunt maken van een e-deelstep in Turkije:

 1. Download de App: haal de mobiele app binnen van een van de actieve aanbieders.
 2. Creëer een Account: maak een account aan en koppel een betaalmiddel. De meeste aanbieders accepteren betalingen via creditcard, PayPal, Apple Pay en Google Pay.
 3. Vind een Elektrische Step in Jouw Omgeving: ontdek in de app waar de dichtstbijzijnde elektrische step zich bevindt. Het batterijpercentage van de step is ook direct zichtbaar in de app.
 4. Ontgrendel het Voertuig: scan eenvoudig de QR-code op de step om het voertuig te ontgrendelen en je rit te starten.
 5. Parkeer de Step: zodra je jouw rit hebt voltooid, bekijk je in de app waar de dichtstbijzijnde retourlocatie is. Parkeer de step op een plek waar het niemand hindert.
 6. Sluit de Rit Af: gebruik de app om de rit af te sluiten. Vervolgens ontvang je een overzicht van de afgelegde route en de kosten van je rit.

Kortom, ontdek de vrijheid van elektrische steps in Turkije en maak gebruik van deze handige stappen om moeiteloos door de stad te bewegen.

Kosten voor het huren van een elektrische deelstep in Turkije

De kosten voor het huren van een deelstep variëren per aanbieder en stad. Over het algemeen komen de prijzen overeen. Zo betaal je gemiddeld € 1,- voor het ontgrendelen van een elektrische deelstep en tussen de € 0,15 en € 0,25 cent per minuut.

Elektrische step kopen in Turkije?

Hoewel het mogelijk is om een elektrische step te kopen tijdens een vakantie in Turkije, is het raadzaam om dit in Nederland te doen vanwege betere service en garantie. Overweeg het bestellen van een elektrische step bij Nr1elektrischestep voor een hoogwaardige ervaring. Ontdek, huur en geniet van de elektrische mobiliteit in het prachtige Turkije!

Bekijk ons assortiment

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Volgend artikel Elektrische step in Tsjechië

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden