Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Elektrische step Makro

  • Henri Verbeek
  • 14 Jun, 21
  • 21 Jun, 21
Elektrische step Makro

Ben je op zoek naar een elektrische step van de Makro? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je ons assortiment van verschillende elektrische steps die worden aangeboden door de Makro. Met de step kun je op een eenvoudige en simpele manier jezelf vervoeren van A naar B.

Daarnaast zijn de steps eenvoudig in te klappen en mee te nemen, zodat je comfortabel je elektrische step kunt opbergen en vervoeren. Op deze manier zal hij nergens in de weg liggen. Op deze pagina bieden we daarom een overzicht aan van de elektrische steps en vertellen we wat meer over de kenmerken.

Eigenschappen Makro elektrische step

De elektrische step van de Makro is ideaal om kleine afstanden af te leggen. Met een bereik van 12 kilometer kun je eenvoudig van de rand van de stad naar het centrum, om hier de step op te kunnen vouwen zodat je hem altijd mee kan nemen.

Met de meegeleverde adapter kun je daarnaast altijd de step opladen, zodat je er zeker van bent dat je nergens met een lege accu komt te staan. Het vervoersmiddel is ideaal geschikt voor korte afstanden. Toch op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje in het assortiment.

Waar de step een maximum gewicht heeft van 100 kilo, is de Denver elektrische step 6.5" niet geschikt voor 2 personen. Het wordt dan ook niet aangeraden om gebruik te maken van de step met meer dan 1 persoon tegelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de elektrische step van de Makro, maar ben je nog niet zeker van je keus? Dan heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice via de mail, telefoon of live chat, om zo meer informatie op te doen over de elektrische step van de Makro.

Makro elektrische step bij Nr1elektrischestep kopen

Mocht je de keuze gemaakt hebben voor de Denver elektrische step van Makro? Of ga je toch liever voor een ander model? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat de step binnen 5 werkdagen bij je thuis word geleverd. Bestel je voor meer dan 50 euro? Dan is de bezorging ook nog eens gratis!

In tegenstelling tot de Makro bieden wij persoonlijke service en begeleiding, zodat je zeker bent van de e-step die het beste bij jou past. Kom je er nog niet helemaal uit? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice via de live chat, een belletje of mailtje.
Bekijk alle Makro e-steps

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Heb je een rijbewijs nodig voor een elektrische step?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden