Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Frog step huren: hoe werkt het & zijn ze in Nederland beschikbaar?

 • Henri Verbeek
 • 15 Oct, 21
 • 12 May, 23
Frog step huren: hoe werkt het & zijn ze in Nederland beschikbaar?

Met een Frog deelstep verplaats je jezelf snel en eenvoudig door drukke omgevingen. Het grote voordeel van een deelstep is dat het voor iedereen toegankelijk is. Zo gebruik je de elektrische step om een korte rit te maken waarna een ander persoon de step vanaf jouw eindbestemming weer kan gebruiken.

Maar hoe werkt het principe van een deelstep en wat zijn de kosten die eraan verbonden zijn? We vertellen je er op deze pagina meer over.

frog deelstep logo

In welke landen is Frog actief?

Frog is momenteel nog een kleinschalig bedrijf dat actief is een aantal steden in verschillende landen. Een van deze landen is Portugal en dat is ook het enige land in Europa waar de deelsteps van Frog gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn de steps te vinden in de volgende landen:

 • Portugal
 • Verenigde Staten
 • Argentinië
 • Mexico
 • Australië
 • Chili

Hoe werkt het huren van een Frog step?

Het huren van een Frog step is zo eenvoudig dat je binnen enkele minuten klaar bent om te gaan. Download de Frog app voor je smartphone en doorloop vervolgende onderstaande stappen:

 1. Open de app en maak een account aan;
 2. Voeg een betaalmethode toe;
 3. Bekijk in de app waar de dichtstbijzijnde step staat geparkeerd;
 4. Scan de QR-code op de step middels de app;
 5. Zodra je op locatie aan bent gekomen beëindig je de rit via de app;
 6. Parkeer de step weer op een veilige plek waar niemand er last van heeft.

frog deelstep huren

Wat zijn de kosten voor het huren van een Frog step?

De kosten voor het huren van de Frog step liggen erg laag, maar kunnen per land en stad verschillen. Aangezien de meeste landen niet binnen Europa liggen zullen we de prijzen om moeten rekenen naar euro's. Dit maakt de prijs voor het huren van een elektrische deelstep van Frog dan ook erg goedkoop.

Omgerekend betaal je ongeveer € 0,40 tot € 0,50 voor het ontgrendelen van een step. Vervolgens betaal je nog € 0,10 per gereden minuut. Als je een rit van 30 minuten hebt betaal je dus slechts € 3,50. In deze tijd kun je makkelijk 10 kilometer afleggen.
 Starttarief Tarief per minuut Totaal (rit van 20 minuten)
€ 0,50 € 0,10 €3,50

Frog step kopen

Ondanks dat Frog een kleinschalig bedrijf is hebben zij er toch voor gekozen om een eigen elektrische step te laten ontwikkelen. Dit komt doordat ze erachter kwamen dat de e-steps, die oorspronkelijk waren bedoeld voor consumentengebruik, sneller versleten. Het is daarom niet mogelijk om exact dezelfde elektrische step van Frog aan te schaffen.

Mocht je toch nog op zoek zijn naar een kwalitatieve elektrische step? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen in onze webshop waar je een breed aanbod aan verschillende soorten elektrische steps vindt. Mocht je vragen hebben? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice.

Bekijk ons gehele assortiment

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Heb je een rijbewijs nodig voor een elektrische step?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden