Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Met je elektrische step naar het voetbalstadion

  • Jordi Daniels
  • 18 May, 23
  • 18 May, 23
Met je elektrische step naar het voetbalstadion

Ben jij iedere twee weken te vinden in het voetbalstadion van je favoriete voetbalclub, dan is de kans vrij groot dat je nog niet direct hebt gedacht aan de elektrische step als vervoer. Helemaal wanneer je dicht bij het stadion woont, is het zeker de moeite waard om hier serieus over na te denken.

Met de auto of het openbaar vervoer is nu eenmaal een stuk omslachtiger. Vooral de auto is voor velen een uitdaging. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen wat er gebeurt op het moment dat iedereen na de wedstrijd zo snel mogelijk het stadion wil verlaten.

Kies je er dan voor om met de e-step te gaan, dan zigzag je zo door de menigte heen en ben je voor je het weet weer thuis.

Zet je step veilig weg

Om diefstal te voorkomen, is het van cruciaal belang om je elektrische step veilig weg te zetten. Er zijn enkele belangrijke maatregelen die je kunt treffen om je step goed te beveiligen. Allereerst is het raadzaam om altijd een stevig slot te gebruiken om je step op slot te zetten.

  • Kies bij voorkeur een slot dat moeilijk te kraken is en niet gemakkelijk doorgeknipt kan worden. Daarnaast is het essentieel om je step op een veilige locatie te parkeren. Zoek naar goed verlichte en drukbezochte plaatsen waar dieven minder snel toeslaan.

Bovendien kan het verstandig zijn om je step te registreren bij de fabrikant of een erkend registratiesysteem. In het geval dat je step onverhoopt gestolen wordt, vergroot dit de kans dat de politie je step kan opsporen en teruggeven. Door deze maatregelen te nemen, verklein je de kans op diefstal en kun je met een gerust hart genieten van je elektrische step.

Is de elektrische step toegestaan?

De regels met betrekking tot elektrische steps kunnen variëren afhankelijk van het land en de specifieke lokale wetgeving. Wanneer we kijken naar Nederland, dan is de elektrische step wel toegestaan, op voorwaarde dat deze voldoet aan een aantal belangrijke regels.

Net als bij voetbalweddenschappen via het internet, is het ook bij een elektrische step belangrijk te kijken naar de juiste variant. Stel dat je namelijk met een step rijdt die niet is toegestaan, dan kun je niet alleen een boete krijgen of kan de step in beslag worden genomen, maar kun je ook opdraaien voor de kosten in het geval van een ongeluk of schade.

Je bent immers niet verzekerd. Zorg er dus voor dat je voordat je er één aanschaft goed kijkt of jouw e-step wel of niet is toegestaan door de RDW.

De voordelen

  1. Een elektrische step heeft vele voordelen, net zoals een elektrische fiets, hoef je ook met de step geen rekening te houden met het vinden van een geschikte parkeerplek.
  2. Het enige verschil is wel dat je bijvoorbeeld een fiets een stuk beter vast kunt zetten, dan een step. Zo heb je namelijk alleen de mogelijkheid om een slot door het voor- of achterwiel te doen.
  3. Zorg er dus voor dat je je step goed op slot zet, helemaal wanneer je ermee naar een voetbalwedstrijd gaat. Zo voorkom je dat je na de wedstrijd ineens ziet dat je step er niet meer staat.

Zorg dat je accu goed vol is

Net als bij een elektrische fiets en ook auto, kun je bij het aanschaffen van een elektrische fiets ook kiezen uit een bepaalde accucapaciteit. Dit zegt iets over de uiteindelijke actieradius van de step.

Stel dat je dagelijks met je step naar het werk wilt, dan is het wel prettig dat je voldoende batterij hebt om heen en weer terug te kunnen. Nu is het voor een keer niet zo erg om de accu te moeten opladen op je werk, maar structureel is niet bepaald handig.

Zorg er dus voor dat je ook goed kijkt naar de capaciteit van de accu, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je straks met een lege accu komt te staan. Hoe je het beste een accu van een elektrische step kunt opladen lees je door op de link te drukken.

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Er is steeds meer vraag naar e-steps – dit zijn de redenen
Volgend artikel Een actieve levensstijl met een elektrische step

Inhoudsopgave