Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Google gaat over op gratis elektrische step abonnementen voor werknemers

  • Henri Verbeek
  • 08 Feb, 23
  • 19 Apr, 23
Google gaat over op gratis elektrische step abonnementen voor werknemers

Google, het bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve aanpak en commitment aan zijn medewerkers, gaat nu een stap verder in het creëren van een uitstekende werkomgeving. Het bedrijf heeft een programma gelanceerd om haar medewerkers in de Verenigde Staten aan te moedigen om meer tijd op kantoor door te brengen.

Middels een samenwerking met Unagi gaat Google aan de slag om elektrische step abonnementen voor haar medewerkers te vergoeden, waardoor ze comfortabel, snel en stijlvol naar kantoor kunnen reizen. Na de pandemie is het namelijk gebruikelijker geworden om vanuit huis te werken, maar hier wil Google graag iets aan doen door de inzet van e-steps.

Ride Scoot programma in samenwerking met Unagi

Google is een samenwerking gestart met het bedrijf Unagi. Unagi is een fabrikant van elektrische steps dat ook elektrische step abonnementen aanbiedt. Hiermee maken ze het voor iedereen toegankelijk om gebruik te kunnen maken van een e-step.

Het doel van de samenwerking is om medewerkers in de Verenigde Staten een praktische en duurzame manier te bieden om naar kantoor te komen. Door middel van het vergoeden van elektrische step abonnementen, wil Google haar medewerkers aanmoedigen om de auto achter te laten en op een milieuvriendelijke en efficiënte manier naar kantoor te komen.

Dit initiatief past bij Google's toewijding om haar medewerkers te ondersteunen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een beter milieu. We zijn immers niets anders gewend van Google.

De elektrische step van Unagi

De populaire elektrische steps van Unagi staan bekend om hun verfijnde frames en moderne esthetiek en zijn daarom de ideale keuze voor personen die dagelijks ritten maken van hun huis naar kantoor.

Het topmodel van Unagi, de Unagi Model One, is uitgerust met een indrukwekkende topsnelheid van 25 km/u en een uitgebreide actieradius van 25 kilometer. Een groot voordeel van deze step is zijn lichte gewicht van slechts 12 kg, wat het makkelijk maakt om hem overal mee naartoe te nemen, zoals naar kantoor.

Vanwege de relatief hoge aanschafprijs van € 1.000,-, heeft Unagi een innovatieve abonnement optie beschikbaar gesteld om mensen aan te moedigen om haar elektrische steps te gebruiken zonder dat ze daarvoor een groot bedrag moeten betalen. Hierdoor wordt het voor een breder publiek mogelijk om te profiteren van de vele voordelen die elektrische steps te bieden hebben.

Stap in de goede richting voor een e-step revolutie

E-steps hebben een opmars gemaakt sinds hun toetreding tot de markt, en ook de komst van deelsteps heeft hieraan bijgedragen. David Hyman, oprichter van Unagi, hoopt dat het abonnementsmodel meer mensen aanzet om persoonlijke e-steps te overwegen in plaats van veel geld uit te geven aan gedeelde ritten.

Met de samenwerking tussen Unagi en Google wil men werknemers geruststellen die bezorgd zijn over terugkeer naar het kantoor. Het is immers gewenning geworden om steeds meer vanuit huis te werken. Naast andere aanmoedigingen om haar personeel terug naar kantoor te krijgen, wordt verwacht dat het e-step programma zeer geliefd zal zijn onder de werknemers van Google.

Persoonlijke elektrische step kopen?

Ben je klaar met het gebruik van deelsteps of het afsluiten van een abonnement om gebruik te kunnen maken van een elektrische step? Overweeg dan een persoonlijke e-step. Vaak wordt gezegd dat de aanschaf van een e-step onwijs duur is, maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn.

In onze webshop vind je diverse elektrische steps die relatief goedkoop zijn aanschaf. Ze doen niet onder aan de kwaliteit van duurder modellen en beschikken over uitermate goede prestaties. Het voordeel van een eigen elektrische step is dat je niet meer afhankelijk bent van andere partijen. Bestel daarom vandaag nog jouw eigen e-step bij Nr1elektrischestep!

Bekijk alle elektrische steps

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Segway-Ninebot error codes
Volgend artikel Elektrische step op de camping

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden