Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Elektrische step achteraf of in termijnen betalen?

  • Henri Verbeek
  • 10 Nov, 22
  • 17 Nov, 22
Elektrische step achteraf of in termijnen betalen?

Wil je een elektrische step achteraf of in termijnen betalen omdat je nu het geld even niet hebt? Geen probleem, want bij Nr1elektrischestep is het mogelijk. Wij begrijpen dat wanneer je een elektrische step op het oog hebt, je deze zo snel mogelijk wilt aanschaffen. Echter kan het zijn dat je op het moment niet genoeg geld op je rekening hebt staan. In dat geval is het mogelijk om de elektrische step achteraf te betalen.

Ook kan het een optie zijn om de elektrische step in termijnen te betalen. In dat geval kies je bij het afrekenen voor gespreid betalen waarna er een korte kredietcheck wordt gedaan. Vervolgens weet je direct of jouw aanvraag wordt goedgekeurd en sluit je een passend krediet af. Geniet morgen al van jouw nieuwe elektrische step en betaal het aankoopbedrag vervolgens in vaste termijnen terug.

Elektrische step achteraf betalen

Een elektrische step achteraf betalen kan handig zijn wanneer je op het moment niet genoeg geld op je rekening hebt staan. Zo kan het zijn dat je nog moet wachten op je salaris of dat je geld hebt uitgeleend wat je nog terug moet krijgen. Hierdoor kan het ooit voorkomen dat je niet genoeg geld hebt om de elektrische step direct te kunnen kopen.

Stel je hebt een specifieke elektrische step op het oog, die snel uitverkocht raakt of waarvan er nog maar een aantal op voorraad zijn. Wij snappen dat je in dergelijke gevallen zo snel mogelijk wilt overgaan tot de aanschaf. Wanneer je op dat moment niet voldoende geld op je rekening hebt staan kan het een optie zijn om te kiezen voor achteraf betalen.

Bij ons kun je een elektrische step achteraf betalen door bij het afrekenen te kiezen voor de optie 'achteraf betalen'. Vanaf het moment dat de elektrische step wordt verzonden, gaat de afgesproken betalingstermijn in.

Hoe werkt achteraf betalen bij Nr1elektrischestep?

In onze webshop heb je een ruime keuze uit diverse elektrische steps van de hoge kwaliteit. Hiervan zijn sommige modellen duurder dan anderen waardoor het wel eens wil voorkomen dat je net niet genoeg geld op je rekening hebt staan. In dat geval kun je bij het afrekenen kiezen voor "bestel nu, betaal later. Klarna". Dit maakt het mogelijk om de elektrische step achteraf te betalen, terwijl je binnen een aantal dagen al gebruik kunt maken van jouw aankoop.

Bij de optie 'achteraf betalen' van Klarna heb je de keuze uit een betalingstermijn van 14 of 30 dagen. De betalingstermijn zal ingaan vanaf het moment dat de elektrische step vanuit ons verzonden wordt. Vervolgens betaal je wanneer het jou uitkomt binnen de betalingstermijn. Dit kan via iDeal of door je bankrekening veilig te koppelen aan jouw Klarna account.

Bekijk direct ons gehele assortiment en kies bij het afrekenen van de elektrische step voor achteraf betalen via Klarna. Zo maak je binnen enkele dagen al gebruik van jouw nieuwe aankoop, terwijl je pas later hoeft te betalen. Eventueel is het ook een mogelijkheid om de elektrische step in termijnen te betalen, mocht dit voor jou beter uitkomen.

Elektrische step in termijnen betalen

Een elektrische step in termijnen betalen kan veel voordelen met zich meebrengen. Zo maakt deze manier van financiering het voor iedereen mogelijk om wat duurdere aankopen te doen. Het kan namelijk zijn dat je niet genoeg geld hebt om een step van bijvoorbeeld € 500,- te kopen, terwijl je maandelijks wel een vast bedrag kunt betalen. In dat geval kun je de elektrische step in termijnen betalen.

Kies je ervoor om een elektrische step te betalen in termijnen? Dan bestel je de step direct. Vervolgens betaal je het gehele aankoopbedrag terug in maandelijkse termijnen. Hierdoor hoef je niet in één keer een grote aankoop te doen, maar betaal je maandelijks een vast bedrag totdat het volledige aankoopbedrag is terugbetaald. In de tussentijd kun je al genieten van jouw prachtige elektrische step.

Hoe werkt gespreid betalen bij Nr1elektrischestep?

Bij Nr1elektrischestep kun je eenvoudig een elektrische step gespreid betalen. Ga op zoek naar een mooie elektrische step en kies bij het afrekenen voor gespreid betalen met CreditClick. CreditClick is een betaalmethode die het mogelijk maakt om gespreid te betalen met een maandbedrag dat bij je past.

Voordat je afrekent wordt er een kleine kredietcheck uitgevoerd. Met CreditClick weet je binnen enkele minuten of jouw aanvraag wordt goedgekeurd en wat het maandbedrag gaat worden. Zodra je akkoord hebt gegeven zal de bestelling geplaatst worden en verzenden wij de elektrische step naar het bezorgadres. Vervolgens betaal je maandelijks een vast bedrag totdat de step volledig is afbetaald.

Houd rekening met de rente

We kennen allemaal wel de slogan "Let op, geld lenen kost geld", van de reclames waarin leningen/kredieten aangeboden worden. Deze slogan is in het leven geroepen door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en bestaat niet voor niets.

De AFM wil hiermee mensen behoeden voor het afsluiten van (te) hoge leningen en/of kredieten. Een lening of krediet kost namelijk geld aangezien je hier rente over betaald. Dit is ook het geval bij het aanschaffen van een elektrische step waarbij je achteraf of in termijnen betaald.

Bij het achteraf betalen van een elektrische step zullen de kosten (rente) niet zo heel hoog liggen. Dit komt doordat de looptijd van de lening erg kort is met slechts 14 tot 30 dagen. Klarna rekent ongeveer 1,19% rente per aankoop. Het is daarom wel goed om hier tijdens de aankoop rekening mee te houden.

Kies je er echter voor om de elektrische step in termijnen te betalen? Dan zullen de kosten afhankelijk zijn van de looptijd van de lening. Nadat je een aanvraag hebt gedaan bij CreditClick en deze is goedgekeurd ontvang je een leningsvoorstel waarin de kosten duidelijk vermeld staan. Er zijn geen verborgen kosten waardoor je van tevoren precies weet wat je aan rente betaald.

Bekijk al onze elektrische steps

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Heb je een rijbewijs nodig voor een elektrische step?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden