Doorgaan naar inhoud
Gespreid betalen mogelijk! | Gratis verzending vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 50 Euro. Gespreid betalen mogelijk!

Step Up tegen kinderkanker

  • Henri Verbeek
  • 22 Mar, 23
  • 22 Mar, 23
Step Up tegen kinderkanker

Maaike Klerkx, sales vertegenwoordiger voor Eakin BV, is een actie gestart om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, hét ziekenhuis in Nederland voor kinderen met kanker. Het centrum heeft als missie om ieder kind met kanker te genezen met optimale kwaliteit van leven. Een prachtige missie, maar er is nog veel onderzoek nodig.

Diep onder de indruk

Na een rondleiding door het centrum was Maaike diep onder de indruk van de kinderen en hun families in hun strijd tegen kanker. Ze wilde graag iets extra's doen voor het centrum en besloot samen met haar werkgever als hoofdsponsor geld op te halen.

Maaike gaat de uitdaging aan

Op donderdag 23 en vrijdag 24 maart gaat Maaike een uitdagende steptocht doen van ongeveer 90 km, uitgedost als prinses, vanuit het centrum in Son en Breugel naar het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Onderweg stopt ze bij bedrijven die haar sponsoren.

Het idee om te gaan steppen is ontstaan door de rondleiding, waarbij ze zag dat kinderen in het ziekenhuis zich verplaatsen met fietsjes. Steppen is immers voor veel kinderen een leuke en uitdagende activiteit.

Wat is het doel?

Maaike heeft zichzelf tot doel gesteld om minimaal € 10.000 op te halen voor het Prinses Máxima Centrum. De eerste donaties zijn al binnen, maar ze is er nog lang niet. Het centrum heeft de donaties hard nodig om onderzoek te kunnen blijven doen naar kinderkanker en behandelingen te blijven ontwikkelen.

Draag ook bij aan het geweldige doel van Maaike

Draag jij dit goede doel ook een warm hart toe en wil je helpen al deze kinderen een toekomst te geven? Particulieren en bedrijven zijn van harte uitgenodigd om een bedrag te doneren op de donatiepagina van Maaike. 

Je kunt een bedrag naar keuze doneren op: www.maximaalinactie.nl/actie/maaike-klerkx Alle gedoneerde bedragen gaan rechtstreeks naar de foundation van het Prinses Máxima Centrum. 

Laten we samen Maaike steunen in haar actie tegen kinderkanker en bijdragen aan een toekomst waarin alle kinderen kunnen genezen.

Hallo, mijn naam is Henri Verbeek. De eigenaar van Nr1elektrischestep.nl. Ik heb een echte passie voor elektrische steps en het helpen van klanten met de best mogelijke klantervaring.

Ik hou ervan om nieuwe manieren te vinden om het leven van mijn klanten eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het bieden van een goede klantenservice of het reviewen van nieuwe producten, ik streef er altijd naar om de klant op de eerste plaats te zetten.

Henri Verbeek - Eigenaar Nr1elektrischestep

Foto support medewerker
Vorig artikel Wat zijn de beste elektrische step telefoonhouders?
Volgend artikel Nieuwe Segway-Ninebot elektrische step collectie (2023)

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

Inhoudsopgave